28 Mart 2013 Perşembe

Dantel ve Yakalı Şal

Merhabalar sevigili okuyucu dostlar..
Aslında kaç defadır yayın oluştur sayfasını acıyorum bakıyorum bakıyorum kapıyorum..
Yazılcak cok şey var ama ben hiçbişey bulamıyorum. Neden mi? Kafam karmançorman bende askıya aldım herşeyi. Bu karmaşıklıkda biraz rahatlamak adına burayada yazmak istiyorum sonra cümleleri ardı ardına sıralayıncada amann boşver diyorum anlayacak olan var anlayamayacak olan var.. Açma bu kadar diyorum ve sonunda delete ve sayfa kapanır.. :)
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor çalışıyorum aynı zamanda işlerimde yogun Allah'a şükür. Ama bişey var bu sıralar anlamıyorum, anlamaya bile çalışmıyorum. Beynim o kadar tembel o kadar tembel ki 1 saat önce ne yediğimi unutucak vaziyetteyim.. :)
Ayrıca oğlumda hastalanınca, standarda bagladık zaten ayda bir hastalanıcaz. Geceleri öksürük problemi var. Ama 3 gündür ilaç kullanıyoruz geniz akıntısını engellemek için akşam biraz daha rahat uyudu. İnşallah bi kaç güne bişeyi kalmayacak. Aman onun saglığı iyi olsun diğer herşey teferruat..
Şimdi sizlere geçen haftalarda yaptığım şalı göstereceğim. Oğlumun öğretmenin doğum günü için hazırlamıştım. Kendisi çok beğendi. Ayrıca oğlum bile cok beğendi hatta okuldaki bütün öğretmenlere yapmamı istedi hepsine hediye etcekmiş.. :):)
Yapım aşaması:
Şalın 2 tarafından toplamda 30 cm kestim. Şalın her 2 ucuna 20 cm boyunda kestiğim danteli diktim. Dantel ve şalın birleşme yerine saten kurdela diktim ve üstünede inci taşlardan yapıştırdım..
Şaldan kestiğim kalan parçadan yaka kestim aynı zamanda üstünede dantelden kestim. Yakanın sert durması için içine keçe yerleştirdim.. Üstünüde fiyonklarla süsledim..
Umarım sizlerde beğenirsiniz..







Cümleten hayırlı akşamlar dilerim..
Dip not: Hiç birşeyi sevmesenizde gülmeyi sevin.. :)

7 yorum:

  1. arda hn merhaba,
    tarzmanya canavarıyım ben, hortum içinde geldim buralara kadarmbizi tercih ettiğiniz için teşekkür etmek lobgunuzu izlemek sevgilerimi ışınlamak için burdayım. horrreeey!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. wawwww bu ne hızzz... teşekkürler HOŞ HOŞ geldin.. :)

      Sil
  2. iade-i ziyaretinizden ötürü teşekkür etmek maksadıyla iade-i iadeyi-iadei ziyaretinize gelmiş bulunmaktayım. teşekkür etmek baabında şu elimde görmüş olduğunuz traş bıçağını kabul buyurun. taçsız kral pele, nadya komanaçi, fenerbahçeli cemil... hepsi bunu kullanıyor, sizin neyniz eğsik?

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar beceriklisiniz harika olmus :)

    www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sizlerin begenmesi benim için cok önemli.. :)

      Sil
  4. Beautiful!!! thank you so much for your visit! I follow you!!!
    and I added you by g+ too! I'm very happy if you do the same.
    Have a nice day! and my g+ for your post!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil