11 Ocak 2013 Cuma

Kendim Diktim | Kahve Kadife Mont

Herkese Merhaba!
Nihayet uzun süre önce başlamış oldugum fakat bi türlü bitiremediğim montumu bitirdim.. Henüz tam bittide denilemez aslında. Daha ilik düğme işi var ama bu haliyle sizlerin huzuruna bi sunayım dedim. Düğme işide hallolduktan sonra üstümde gösteririm..
Kumaş almaya gittiğimde kaşe almak içindi fakat; Bursa kumaşdaki sevgili arkadaşım (abim) Barış bana bu kumaşı begendirdi ve kaşeden geçici bi süreliğine vazgeçtim bu kalın montluk kadifeyi ve bi kaç parça başka kışlık kumaş alarak ayrıldım :).. İçine astar olarak polar kumaş kullandım (çok üşüyen biri oldugum için ince astarlar beni kesmez). Astardaki renk seçimini siyahdan yana kullandım, montun kendi kumaşı kahve rengi..
Hernekadar eşim bu tarz mont modelleri begenmesede (ona göre; montlar elbise modeli gibi olamamılıymış daha düz olmalıymış), :) bende bu tarz seviyorum napim :).
Ben begendim bakalım sizler ne diyeceksiniz..


kadife mont

yakası açık hali bu şekildede kullanabilirim:)
kadife mont

kadife mont

kadife mont

Ters çevrilmiş hali, aslında bu şekildede giydiğimde çok hoşuma gitti :) çift taraflı bi mont olabilirmiş etek astarınıda aynı boy yapsaymışım..
kadife mont

Bunlar düğmeler aceleyle en yakın tuhafiyede bulabildiklerim. Pek begenmedim henüz dikmediğime göre değişebilir..
kadife mont

Deneme amaçlı üstüne koydugumda böyle duruyor.
kadife mont

Sevgiyle kalın..

25 yorum:

  1. çok güzel olmuş
    muntazam bir dikiş
    hazır gibi tıpkı
    ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık çok güzel olmuş.benimde aklımdaki bir model

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman seninkinide merakla bekliyorum teşekkür ederim.. :)

      Sil
  3. Ayyy yawrum o şimdi sıcacıktır yaa burdan görünce bile ısındım he :) O güzel yüreğinle diktiğin her kıyafet çok güzel olur zaten.. İyi günlerde kullan inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CANım GÜLüm olmazmı, cok cok teşekkür ederim yavrum güzel sıcacık yorumun için. İyi günlerde senin yanındada kullancam inşallah.. :))

      Sil
  4. Ooooo kış bitmeden bitirmen çok güzel olmuş senin için :) Çok şık ve güzel olmuş ayrıca. Böyle zor işler genelde sürünüyor ellerde uzun süre ama çok hoş ben beğendim :) KAdifemsi bir kumaş galiba :) Güle güle kullan. Ayrıca bence siyah kısmı hala kullanabilirsin. Kahverengi kısımla aynı renkte güpür şerit dantellerden alıp siyah kısmın altına dik boydan boya eteğe :) Hem yakayı açtığında kahverengi sırıtmaz etektekiyle uyumlu olur hem de kahverengi tahafla da güzel duracaktır alttan :) Bir dene istersen bence çok da güzel olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooowww çok teşekkür ederim HARIKA bi fikir. evet dediğin gibi yapmalıyım:) Tabi benim kocacık bunu begenmeyecek etek altından cıkan dantelleri gecelik gibi buluyormuş hahahaa zamanında öyle bi elbise alıcaktımda böyle demişti :)) Ama anlayışlıdır benim kocam kendisi begenmiyor diye banada yasaklamaz.. :)) Uygun bi dantle buldugumda dikicem.. :)) TEŞEKKÜRLERRR...

      Sil
  5. Eline sağlık bravo çok hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık ! Böyle dikiş bilenleri kıskanıyorum gerçekten ne güzel istediğinizi yapabiliyorsunuz :) Güzel günlerde giy!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsetesen sende yaparsın biliyorum, Bi dene istersen bittiğinde kendinde inanamıyorsun:). Teşekkür ederim.. :)

      Sil
  7. çok kaliteli duruyor. Ellerine sağlık. Ah bende dikermiyim birgün :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle giy...Çok şık olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. canım ilk başta emeğine sağlık harika olmuş ne büyük bir yetenek bende moda tasarım okudum 1 sene ama birşey yapmıyorum.=)
    güzel yorumunu kudum çok sevndm=) olabilir neden olmasın.inş bana birgün tasarlarsın seve seve giyerim=)
    beni tanısan zaten sölenmez ama cana yakın bir insanımdır=))
    öperimmm

    YanıtlaSil
  10. ooohh sıcacık misss=)) çok güzel olmuş canım benim güzel günlerde giyesin:)

    YanıtlaSil
  11. ayyy böyle temiz işler görünce iştahım kabarıyor.ben kumaşı elime alınca ya istediğim gibi olmazsa deyip bıraktıgım çok olmuştur:)ellerine sağlık.bize böyle seyirlik bir şölen yaşattığın için sağol:)takipteyim.bende beklerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle bloğuma hoşgeldiniz. cok teşekkür ederim sizlerin begeniniz benim daha cok iştahımı kabartıyor. :)
      Elbette sizde yapabilirsiniz böyle bi istek olduktan sonra kumaşı elinize alıyorsanız ilk aşamayı atlatmış demeksiniz geriye makası almak geliyor ve biraz cesaret korkmayın elbette çöpe giden kumaşlar olacaktır benimde daha önceden yaptıgım yada yarım kalan işlerim gibi ama sonunda galip gelen siz olacaksınız.. :)

      Sil
  12. Harika gözüküyor,ellerinize sağlık.
    Ne dikişten ne örgüden anlıyorum :( çok özeniyorum böyle postları görünce...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin,Teşekkür ederim, Kendine haksızlık etme biraz cesaretle yapabilirsin elbette.. :)

      Sil