19 Ekim 2012 Cuma

Sezon Sonu ganimeti / Yanlış paket

Merhabalar.. Hani size bahsettiğim ilk vipdükkan siparişim geldi.. :)) Kargoyu görünce zaten beni bi heyecan sardı nihayet elbisem geldi dedim..
işte paket..
vipdükkan
Paketi açtım..
vipdükkan kutu
ama yaaaa :(( dedim..
İşte gelen elbise
mavi elbise

işte benim istediğim
mavi elbise

Tekrar muntazam bi şekilde kapatıp, paketin üstündeki tel nosunu aradım.. Siparişimin yanlış geldiğini söyledim ( gayet olabilirlilik şeklinde), onlarda bana iade ettikten 1 hafta içinde asıl paketimin gelecegini söylediler.. Ama  tam 1 hafta geçmesine ragmen hala gelmedi...((

16 Ekim 2012 Salı

Kendim diktim / Siyah elbisem

Merhabalar.. Bu elbisem geçen kış makinamı yeni aldıgımda 2. dikiş tecrübemdi ama iyi bir iş cıkardığımı düşünüyorum. Kalıbınıda kendim cıkarmıştım. İnsan kendi yaptıgı bişeyi giyince daha bi heyecanla dolaşıyo ortalıklarda:)) kışın sonuna doğru diktiğim için pek hevesimi alamadan yaz gelmişti.. Hazır havalar serinlemişken üstüne mont almadan giyeyim dedim.. Kumaşı cok rahat ayrıca sıcakta tutuyor.. Üstüne taktıgım yakada yine kendim yaptıgım burda göstermiş oldugum yaka. Birde üstümde görün istedim..:))
Siyah elbise

Siyah elbise

Siyah elbise

Siyah elbise

Siyah elbise

Umarım begenmişsinizdir..:))

Kendim Yaptım / İnci ve taşlı siyah tak çıkar yaka

Evett.. Sonunda hep yapmak istediğim yakaların ilkini yaptım yapım aşamalarınıda fotoladım..:)) 
Öncelikle mazlemelerimiz..
  1. Keçe
  2. Desenli tül
  3. Kurdela
  4. Sıra swarovski taş
  5. İnci
  6. iğne, iplik..:))
Şimdi gelelim yapım aşamasına. Kalını şimdi hatırlamadıgım bi siteden pdf olarak indirmiştim.. Keçeyi kagıda aktardıgım kalıba göre kestim, üstüne tülü koyup dikiş paylı kestim..
dıy yaka

Buda oğluşumun elleri iğneleri sayıyor..:))

dıy yaka
Temiz olsun diye tülü iç kısma kıvırarak diktim..
dıy yaka
Boyun kısmına kurdelayı biye şeklinde diktim uç kısımlarını uzun bıraktımki onları baglamak için kullanıcam..
Dış kenar kısımlarına sıra taşlarımı diktim.
Üstünede incilerimi gelişi güzel diktikten sonra yakamız hazır..

tak çıkar yaka
ve son bitti..
tak çıkar yaka





15 Ekim 2012 Pazartesi

Kendim yaptım / Swarovski Taşlı Pembe Kolye/Bileklik

Merhabalar..
Sizlere, geçtiğimiz hafta yapmış oldugum, hem bileklik hem kolye olarak kullanılabilen dıy projemi göstereceğim..  Yapım aşamsında fotolarını çekmeyi ihmal etmişim, ama yapımı cok kaloy tığla yaptım, umarım sizde begenirsiniz..
Buyrun görseller..
dıy bileklik

dıy bileklik

dıy bileklik

dıy bileklik



4 Ekim 2012 Perşembe

Diktiklerim:1 / Puantiyeli mint elbisem

      Merhabalar, çoktandır diktiklerimden yayınlamak istiyorum bi türlü foto çekip yayınlama fırsatı bulamamıştım.. nihayet ilkini gerçekleştiriyorum.. Fotolar aceleye geldi makinanın pili bitmek üzereydi zaten 4.resimde kapandı :)) 
      Bu elbiseyi yazın dikmiştim. Bu renge zaten bayılıyorum, kumaşıda görünce kaçamadı benden, o an ne dikecegimi düşünmedim sadece bu kumaş benim olmalı dedim o kadar.. Kesmeye başladıgımda aklımdaki model böyle değildi. Genellikle öyle yapıyorum kesmeye başlarken farklı bi model düşünüyorum sonrasında cıkan sonuç farklı oluyo, bazı şeyler işe koyuldugumda aklıma geliyor o an değiştiriyorum.. Bunuda düğmeli düşünmemiştim ama çıkan sonuç boydan düğmeli, böyle daha cok hoşuma gitti.. Elbisenin içine astarda koydum, biraz ince bi kumaş, riske atmamak lazım. Astarlı olarak, ilk diktiğim elbise. Kalıbını nasıl cıkardıgımı soracak olursanız, üstüme oturuşunu cok begendiğim düğmesiz bi elbisemin üstünden baz alarak çıkarttım.. Ben cok severek kullanıyorum, umarım sizlerde begenirsiniz..

bynarda elbise

bynarda elbise

bynarda elbise

bynarda elbise

1 Ekim 2012 Pazartesi

Sezon Sonu Ganimeti

Merhabalar..  Herkeze iyi haftalar..
Evet başlıktanda anlaşılacagı üzere tam bir sezon sonu ganimeti.. Bu benim vipdükkan dan ilk alışverişim.. Normalde netteki sitelerde ilk alışverişte biraz kararsız kalıyorum, ama bu elbiseyi gördüğümde hemen almak istedim üstelik bu fiyattayken kaçırmak ayıp olurdu bu güzelim elbiseye.. Ben elbiseleri cok severim vazgeçilmezimdir.. Her türlü ortamda cok rahatlıkla kullanabilirim elbiseler benim kurtarıcımdır.. Kendi diktiğim elbiselerimde var henüz yaynınlamak kısmet olmadı şuan üstemdeki kendi diktiğim elbiseyi bu gün sizlere göstermek istiyorum,  fotosunu cekme fırsatı bulursam yayınlarm.. Şimdi gelelim vipdükkandan aldığım şu güzelim elbiseye ben cok begendim umarım sizlerde begenirsiniz.. 

elbise
elbise
Bu güzelliği 12,99 aldım.. Üstelik haftasonu kargo bedavaydı.. Henüz elime ulaşmadı. Umarım problemsiz beklediğim gibi cıkar.. Elbisemle kavuştugumda birde üstümde fotosunu yayınlarım..