4 Ekim 2012 Perşembe

Diktiklerim:1 / Puantiyeli mint elbisem

      Merhabalar, çoktandır diktiklerimden yayınlamak istiyorum bi türlü foto çekip yayınlama fırsatı bulamamıştım.. nihayet ilkini gerçekleştiriyorum.. Fotolar aceleye geldi makinanın pili bitmek üzereydi zaten 4.resimde kapandı :)) 
      Bu elbiseyi yazın dikmiştim. Bu renge zaten bayılıyorum, kumaşıda görünce kaçamadı benden, o an ne dikecegimi düşünmedim sadece bu kumaş benim olmalı dedim o kadar.. Kesmeye başladıgımda aklımdaki model böyle değildi. Genellikle öyle yapıyorum kesmeye başlarken farklı bi model düşünüyorum sonrasında cıkan sonuç farklı oluyo, bazı şeyler işe koyuldugumda aklıma geliyor o an değiştiriyorum.. Bunuda düğmeli düşünmemiştim ama çıkan sonuç boydan düğmeli, böyle daha cok hoşuma gitti.. Elbisenin içine astarda koydum, biraz ince bi kumaş, riske atmamak lazım. Astarlı olarak, ilk diktiğim elbise. Kalıbını nasıl cıkardıgımı soracak olursanız, üstüme oturuşunu cok begendiğim düğmesiz bi elbisemin üstünden baz alarak çıkarttım.. Ben cok severek kullanıyorum, umarım sizlerde begenirsiniz..

bynarda elbise

bynarda elbise

bynarda elbise

bynarda elbise

11 yorum:

  1. Çok güzel olmuş canım , ellerine sağlık. Güle güle giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim begenmene sevindim.. :)

      Sil
  2. ne güzel bir renk bu, puantiye de pek severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet bu renge bayılıyorum ölüyorum bitiyorum, cok fena duygularıma dokunuyor..:)) punatiye ise, nedendir bilmiyorum ama bana eskileri hatırlatıyor, nostaljik bi havası var..:)

      Sil
  3. elbise harika olmuş cok rahat görünüyor ellerine sağlık :) Keşke ben de böyle güzel şeyler dikebilsem dikiş konusunda o kadar yetenekli değilim maalesef. Blogunu da cok sevdim takipteyim cnm :)

    YanıtlaSil
  4. çook teşekkür ederim.. inşallah bigün tanışırız ve sanada bişeyler dikme fırsatı bulurum..:)) ayrıca ben senin dikişte yeteneksiz oldugunu sanmıyorum.. Bende göründüğü kadar yetenekli değilim ama zorluyorum, çünkü zorlansamda dikiş dikmekten keyif alıyorum beni cok dinlendiriyor bütün sıkıntılardan uzaklaşıyorum dikerken..:))

    YanıtlaSil
  5. süper bir görsel şölen tadında ürünler olmuş,elinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. ayy çok çok teşekkür ederim inşallah yenileride gelcek..:)

    YanıtlaSil
  7. bekliyoruz yeni kreasyonlarınızı sabırsızlıkla

    YanıtlaSil
  8. Harika bir renk, model de öyle :) Beğendimmm...

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim yaz daha yeni bitti ama ben elbisemi özledim..:))

    YanıtlaSil