1 Ekim 2012 Pazartesi

Sezon Sonu Ganimeti

Merhabalar..  Herkeze iyi haftalar..
Evet başlıktanda anlaşılacagı üzere tam bir sezon sonu ganimeti.. Bu benim vipdükkan dan ilk alışverişim.. Normalde netteki sitelerde ilk alışverişte biraz kararsız kalıyorum, ama bu elbiseyi gördüğümde hemen almak istedim üstelik bu fiyattayken kaçırmak ayıp olurdu bu güzelim elbiseye.. Ben elbiseleri cok severim vazgeçilmezimdir.. Her türlü ortamda cok rahatlıkla kullanabilirim elbiseler benim kurtarıcımdır.. Kendi diktiğim elbiselerimde var henüz yaynınlamak kısmet olmadı şuan üstemdeki kendi diktiğim elbiseyi bu gün sizlere göstermek istiyorum,  fotosunu cekme fırsatı bulursam yayınlarm.. Şimdi gelelim vipdükkandan aldığım şu güzelim elbiseye ben cok begendim umarım sizlerde begenirsiniz.. 

elbise
elbise
Bu güzelliği 12,99 aldım.. Üstelik haftasonu kargo bedavaydı.. Henüz elime ulaşmadı. Umarım problemsiz beklediğim gibi cıkar.. Elbisemle kavuştugumda birde üstümde fotosunu yayınlarım..

3 yorum:

  1. Hoşgeldin bloğuma teşekkür ederim.. Alıyorum seni takibe..:)

    YanıtlaSil
  2. güle güle giy, renkleri çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Rebel, bende renklerine bittimya, inşallah gelsinde belki havalar cok sogumadan bir günde olsa giyebileyim.. :)

      Sil